Patricia Paay roept Goudleeratelier Van Soest uit tot winnaar Isis Fashion Awards

Goudleeratelier Van Soest heeft dit weekend de prestigieuze Isis Fashion Awards gewonnen voor ‘beste accessoire-ontwerper’. De tweede editie van dit evenement vond plaats op 1 juni in de Diamond Plaza in Rotterdam en werd beoordeeld door een panel van bekende juryleden zoals Patricia Paay, Regilio Tuur, Maik de Boer, Carolien Ter Linden en Maureen Powel.

De Isis Fashion Awards, die vorig jaar meer dan 77 miljoen kijkers trok op YouTube, is geïnspireerd door de Egyptische godin van vruchtbaarheid en vernieuwing. Het evenement viert de creativiteit en diversiteit van accessoire-ontwerpers wereldwijd. Dit jaar lag de focus op een handvol getalenteerde ontwerpers, waaronder ANNIGJE Tassen, Vanihila, CinemAromatique, Obiaocha Design, CUVALAY, Deniz Terli en Suzan Studio en Goudleeratelier Van Soest.

Tijdens de modeshow presenteerden modellen, gekleed in een verscheidenheid aan accessoires, de innovatieve ontwerpen van de deelnemers. De jury gaf na elke catwalksessie van 20 minuten directe feedback aan de ontwerpers. Patricia Paay, Regilio Tuur, Maik de Boer, Carolien Ter Linden en Maureen Powel stonden voor de uitdagende taak om de beste ontwerpers te selecteren.

Goudleeratelier Van Soest viel op bij de jury door de bijzondere benadering en vakmanschap in het creëren van lederen accessoires. Hun ontwerpen werden geprezen om de combinatie van traditionele technieken en moderne esthetiek. Het atelier won de gouden trofee van de godin Isis, een symbool van creativiteit en wedergeboorte in de mode-industrie.

Jan-Willem Breure, oprichter van de Isis Fashion Awards, benadrukte het belang van het evenement. “Ontwerpers van accessoires worden vaak beschouwd als de underdogs van de fashion scene. Alle aandacht gaat uit naar de kledingdesigners. Met deze modeshow willen we dit veranderen.” Zijn persoonlijke reis van Rwanda naar Nederland inspireerde de kernmissie van de awards – een platform bieden voor ondervertegenwoordigd talent in de mode-industrie.

De overwinning van Goudleeratelier Van Soest is een belangrijke bevestiging van de groeiende erkenning van accessoire-ontwerpers in de modewereld, aldus de organisator. Hun succes bij de Isis Fashion Awards opent nieuwe promotionele deuren en zet hen in de schijnwerpers als toonaangevende spelers in de industrie.